Onze huurders

In ons ondernemerscentrum vind je een mooie diversiteit aan huurders. Van psycholoog tot advocaat, van administratiekantoor tot IT specialist. De mix van zzp'ers en mkb, ieder op z'n eigen manier ondernemer, maken het tot een boeiende plek om te werken en te netwerken. 

Voor iedereen hebben we een passende kantoorruimte en wanneer nodig een vergaderruimte of flexwerkplek. Heb je geen vast kantoor nodig maar wil je wel een zakelijk postadres? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Huur een kantoorruimte, vergaderruimte of virtueel kantoor

In Businesspoint de Vallei kun je precies de ruimte huren die je nodig hebt. Het gebouw is licht en ruim, alle kantoren zijn gestoffeerd en klaar om door jou naar eigen smaak ingericht te worden. De vele vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en er is een gezellige businesslounge met terras waar je kunt genieten van koffie, thee en/of een lunch.

In de directe omgeving kun je naar de supermarkt of even een wandelingetje in het groen maken zodat je daarna weer fris en productief aan de slag gaat. Tel daarbij de goede bereikbaarheid en voordelige en flexibele huurcontracten op, en je begrijpt waarom ondernemers graag werken op Galvanistraat 1.

Maak kennis met de vaste huurders van Businesspoint de Vallei

Aura Software
Jobstap
AKGelderland
Logo Yvon Wattèl - 250x114
Apex
Comlink
Escape-Ede
Arboned
Human Capital Care
Global Advice
Advocatenkantoor van der Veer
Logo Vilente
lunchinede
Siriz
Staat van Dienst
Asforo
Barenbrug
De Klerk
Lhoist
Claire-Automotive-Support
HSK
Islam Boekenfonds
In2Mediation
Innovixion
Pvhg
Ommeren metaaltechniek
LSBS
Multiplied
Vitale Vakantieparken
Spelenderwijsede
ABM Adviesgroep
Heijning techniek support
Adminka
LSBL
Flexado
Het Coachhuis
Catwalk4u
Duits op maat
CV Koopjes
LIS BV

Wil ook jij genieten van een fijne werkplek?

Van harte welkom, de koffie staat klaar